Et handlenett med trykk er et av de produktene som man har så mye bruk for, at man blir liksom overrasket selv. Alt som man behøver å bære rundt med seg, av ulik størrelse, kan man bruke et handlenett til for å klare det. Det kan også være en innredningsdetalj om du legger det på et passende sted, som passer med designet og hvordan rommet ser ut. Det er en smart ting å lage og som et verktøy for et varemerke man har og som man vil få ut i det offentlige rom, så er det faktisk midt i blinken.

Det er dog viktig å være smart med det, og være nøyaktig og presis i forhold til hva man faktisk vil ha og hvordan det passer med varemerket, logoen og det generelle budskapet. Designet bør passe til det, i tillegg til fargen, som spiller en viktig rolle i forhold til hvordan det hele blir oppfattet. Om man klarer å kombinere disse tingene, og gjøre det på en god måte så har man kommet veldig langt allerede. En god logo er veldig viktig, og det behøver nesten ikke å være slik at folk vet hva det handler om. New York Yankees har bevist det, med logoen deres som er på utrolig mange typer av klær.

Gjør man dette skikkelig så kommer folk også til å ta bedre vare på stoffposene de har, noe som sikrer at flere folk ser den, og at varemerket blir spredt. Dette spiller altså en avgjørende rolle for det man ønsker å oppnå, uansett hva det skulle være. Suksess er kun en god ide unna, men en god ide kan være vanskelig å komme på. Så vi oppfordrer dere til å tenke nøye på dette og hvordan dere vil at handleposen skal representere dere på den aller beste mulige måten.