Et sted hvor man definitivt ser etter handlenett er på skoler og i bokhandler. Med skoler så mener vi i all hovedsak universitet og høgskoler, men man ser det mer og mer i videregående skoler også, da tenåringer prøver å følge med på trendene. Det er mye fornuft i å selge eller gi bort handlenett i slike steder, da de er av praktisk bruk for folk som bærer bøker rundt med seg. Mange har jo kanskje en sekk, men et handlenett som ser bra ut, med et godt design kan jo kanskje være mer tiltrekkende estetisk sett enn hva sekker er. Det avhenger jo mye på smak naturligvis og hvordan man klarer å lage posene.

For å klare å appellere til ungdom og studenter er det jo nødt til å se bra ut, ellers så har man et problem. Men, om man faktisk klarer å gjøre dette på en god og effektiv måte så har man klart noe som kan revolusjonere varemerket eller selskapet dere driver med. Fordi ryktet går veldig raskt på skoler og i bokhandler. Folk sitter sammen og prater lenge og plutselig kan samtaleemnet gå over til posen som en av dem har. Slik kan det spre seg videre og videre. Ikke bare det, men det kan også være noe som henger igjen når de blir eldre, om varemerket har såpass med suksess at det eksisterer i noen år fremover.

Ikke bare det, men for studenter så er det logisk å ha slike poser, da det er lettere å bære bøker med hendene. Selv om man er sterkere i ryggen, så har også vitenskap vist at for mye tyngde der kan være skadelig for ryggen. Så det er faktisk helt perfekt, om man sikter seg inn mot det miljøet, og studenter kommer man aldri til å gå tom for!