En ganske uventet fordel med handlenett er at det synes veldig mye. Akkurat som når en kvinne har en veske i hånda som synes og blir lagt merke til, av andre kvinner som regel, så skjer det samme med et handlenett. Spesielt om det er designet på en fin måte, som gjør at folk legger merke til det når du bærer rundt på det.

En pose fra Rema 1000 synes jo, men det er svært få som husker den. Selv om det jo må sies at du vet definitivt hvordan en slik pose ser ut, så man kan jo hente inspirasjon fra ulike steder i omgivelsene.

Dette er spesielt nyttig om du har et selskap eller er en del av en forening som du ønsker å få mer oppmerksomhet rundt. Det å ha spesiallagde handlenett kan da være en utrolig god og effektiv metode å få oppmerksomhet rundt det en vil ha. Spesielt med tanke på at folk som har handlenett tenderer til å ha like interesser, og har du et varemerke som passer inn i et slikt miljø så kommer du til å få oppmerksomhet. Noe som er en svært billig måte å gjøre det på, det er ikke ofte en har mulighet til å få så billig reklame altså. Det er noe man bør tenke på, man må jo også se an hvor mye man behøver og hvor man bor. Er man i storbyen så behøver man naturligvis mange.

Om man har et lite selskap eller noe lite som man behøver å reklamere for så er faktisk dette en genial løsning. Det kan være noe folk rundt deg spør deg om, da det naturligvis er helt eksklusivt og du får rettet øynene mot det. Jo flere som spør jo bedre er det jo for deg. De kan jo kanskje bare søke det opp på nettet, etter å ha sett handlenettet.