Om du har et selskap eller et varemerke av en viss størrelse så behøver du mer enn bare et handlenett med trykk for å få oppmerksomheten du behøver, noe du sikkert er klar over. Du behøver saker som gjør at folk husker deg og ditt produkt, eller hva enn det er du vil at folk skal kjøpe. Du kan kombinere handlenettet med produkter som passer inn i din profil og som folk umiddelbart vil assosiere med varemerket ditt. Kanskje du lage en goodie bag til og med, som du deler ut når du er på messer eller andre tilstelninger, der formålet er å lage hype rundt ditt eget varemerke.

Kanskje dere også kan få til avtaler med hotell og kjøpesenter slik at dere kan ta oppstilling i lobbyen og inngangen, slik at dere kan dele ut materialer plassert i handlenettet. Det er mange muligheter for hvordan man kan nærme seg problemet. Man må jo være forberedt til å jobbe hardt for det og, ikke minst, at man går litt i minus i begynnelsen før man får en skikkelig kundebase. Om det er slik at formålet er å tjene penger så klart. Om det er andre intensjoner i dette her, så er det jo lettere å ta slike beslutninger, fordi man ikke ser på det økonomiske som en motivator. Det er ganske greit å ha.

Man kan til og med opprette en nettside hvor man kan sende handlenett sammen med andre produkter som kunder kan ha bestilt. Det er utrolig viktig å være kreativ med hvordan man ønsker å spre budskapet, og handlenett og ulike produkter er i så måte en veldig god start. Så lenge man har sitt trykk på det, og folk vet hvor det kommer fra og hva det er, så har man allerede der oppnådd ganske mye faktisk.