Vi har pratet litt om forskjellene mellom poser i stoff og polyester mot billige plastposer. Det er ganske mange forskjeller og som vi har poengtert så er noe av de viktigste her den skaden man sparer miljøet for. Selv om man kaster plast dit man skal, så er det ofte slik at det ikke blir tatt vare på som det bør. Det finnes jo en hel plast-øy midt i Stillehavet, så alle innsatser man kan få i gang for å minimere det bør være svært velkommen. Det er om man skal se på det fra et miljøvennlig ståsted.

Et annet perspektiv er å tenke på det mer praktisk for brukeren og for deg som vil spre varemerket ditt. Alle kaster sine plastposer, det er en naturlig handling, da de i seg selv ikke har noen verdi, og som oftest ikke er så fine å se på. De ender opp i søpla, og om man har sitt varemerke der, så forsvinner altså det. Om man har en pose i stoff eller polyester så holder det langt lengre. Folk har ikke den samme iveren etter å kaste de, da man føler at de har høyere verdi, som de jo faktisk har. Overraskende nok så koster ikke en fin stoffpose med trykk så mye mer enn en enkel plastpose. Det er en mindre forskjell enn hva man skulle tro.

Men jo lenger folk har stoffposen din, jo bedre er det jo, fordi sannsynligheten at andre ser den posen er høyere. Har man ikke mulighet til å bruke en aggressiv form for reklame, så er dette en svært smart løsning, som er både effektiv og miljøbevisst. Plastposer hører fortiden til, og så lenge folk trenger noe som kan hjelpe de å bære, som kommer de til å behøve poser. Hvorfor ikke din fine, med ditt varemerke på?